ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΒΟΗΘΑΩ – ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΩ

αναρτήθηκε σε: Uncategorized | 0

Gif Card Με μεγάλη χαρά η εταιρία μας διοργανώνει την εκστρατεία σίτισης “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΒΟΗΘΑΩ – ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΩ” με σκοπό την ουσιαστική βοήθεια των προγραμμάτων σίτισης φιλοζωικών σωματίων.

Στόχος μας είναι η ουσιαστική και επαναλαμβανόμενη βοήθεια για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της σίτισης των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν οι φιλοζωικές οργανώσεις εντός και εκτός των καταφυγίων τους. 

Με την αγορά μιας δωροκάρτας των 5€, 10€ ή 20€  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ κι εσύ ενεργά ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ στην σίτιση των αδέσποτων.

Το συνολικό μηνιαίο ποσό από τις δωροκάρτες η εταιρία μας δεσμεύεται να το αποδώσει σε τροφή στο φιλοζωικό σωματείο με επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ προϊόν.

Η όλη διαδικασία θα γίνεται με απόλυτη διαφάνεια. Για κάθε ποσότητα τροφής  που θα παραδίδεται από την εταιρία μας στο εκάστοτε φιλοζωικό σωματείο θα εκδίδονται τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά και θα αναρτώνται στο site μας όπως επίσης και η λίστα με τα ονόματα όλων όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.   

Τώρα ο κάθε ένας ανεξάρτητα των οικονομικών του δυνατοτήτων μπορεί να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ στη σίτιση των αδέσποτων ζώων και έτσι γίνετε ένας πραγματικός ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΣ γι’αυτά.