Γιατί να επιλέξετε την ΤΡΟΦΟΣ

αναρτήθηκε σε: Uncategorized | 0

Πριν αρχίσουμε την ανάλυση σ΄αυτό το άρθρο πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή. Η τροφή αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για να φτιάξει και να διατηρήσει ένα κατοικίδιο (αλλά και ο άνθρωπος) Υγιές το Σώμα και το Μυαλό του από τον απογαλακτισμό του έως και τον φυσικό του θάνατο. Άρα λοιπόν πρέπει να τρέφεται Ποιοτικά και Σωστά ανάλογα το στάδιο της ζωής του (Κουτάβι, Ενήλικο κλπ) και πάντα υπό κτηνιατρική επίβλεψη.

Αν τώρα κάποιος κάνει μια έρευνα στην Ελληνική αγορά των τροφών για κατοικίδια θα διαπιστώσει ότι οι τροφές σε ξηρή μορφή που διατίθενται από τα καταστήματα κατά 95 έως 98 % είναι εισαγωγής και προέρχονται σχεδόν από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Από το Βόρειο αλλά και Νότιο ημισφαίριο, από την Αμερικανική Ήπειρο, την Ευρώπη, την Ασία, ίσως και την Αφρική. Τροφές για όλα τα βαλάντια από πολύ φθηνές έως και πολύ ακριβές. Ποιοτικές, Ολιστικές, Gluten Free, Low Gluten κ.λ.π. Με ψάρι, με κρέας, με στρείδια, με μύδια, με φύκια, με έντομα, με δημητριακά, χωρίς δημητριακά, με πατάτες χωρίς πατάτες……… κλπ.

Πως λοιπόν ένας ιδιοκτήτης – ζωόφιλος θα επιλέξει ποια τροφή να αγοράσει για τον μικρό του Συν-Τροφό;

Βεβαίως υπάρχουν Επώνυμες τροφές εισαγωγής (με τις άλλες δεν θα ασχοληθούμε) που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης είναι ποιοτικές και κατάλληλες να δώσουν σε ένα κατοικίδιο όλα αυτά τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται. ‘Άλλωστε αν κάποιος έχει ασχοληθεί λίγο με το θέμα θα τις έχει δει αρκετές φορές σε διάφορα καταστήματα Pet. Το ποια επώνυμη τροφή εισαγωγής θα επιλέξει κάποιος σχετίζεται με τις συστάσεις που έχει (από τον κτηνίατρο, τον εκτροφέα, τη διαφήμιση, τους φίλους του σχετικούς και μη) και τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει για το κατοικίδιο του.

Αν όμως ο ιδιοκτήτης – ζωόφιλος αυτής της χώρας γνώριζε με κάποιο τρόπο ότι στην Ελλάδα πλέον παράγεται μια σειρά από τροφές 1) που καλύπτουν όλα τα στάδια της ζωής του κατοικίδιου του με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα 2) από Ελληνικές πρώτες ύλες όπως το ελαιόλαδο, το χαμομήλι, τον κουρκουμά, τον τραχανά κ.λ.π. 3) με την επίβλεψη Ελλήνων κτηνιάτρων και Ελληνικών εργαστηρίων ανάλυσης ζωοτροφών 4) όπου το κόστος τους δεν είναι μεγάλο για ποιοτική σίτιση του κατοικιδίου του και 5) που εκτός των άλλων αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ.

Τότε τι θα επέλεγε; την επώνυμη τροφή εισαγωγής ή την Επώνυμη Ελληνική Τροφή;

Εσείς τι πιστεύετε;

Αφήστε μια απάντηση